Welkom bij

Wereldwinkel Goeree-Overflakkee

20% korting op sjaals!

De Wereldwinkel heeft weer een mooie nieuwe maandactie: je krijgt nu tijdelijk wel 20% korting op sjaals! De actie duurt van 2 oktober tot en met 20 oktober. De korting geldt op zomer- en wintersjaals en ook op plaids. 
Neems eens een kijkje bij de Wereldwinkel en profiteer van je korting op deze prachtige sjaals! 

Wist je trouwens dat de WereldWinkel de bijzondere Sjaal met Verhaal heeft? De oprichtster van Sjaal met Verhaal werd geraakt door haar bezoek aan Nepal door de prachtige bevolking, de kracht van de Nepalese vrouwen en de schoonheid van de natuur. 
Het hebben van werk voor deze vrouwen vergroot hun zelfstandigheid en verbetert de kwaliteit van leven. 

Het uitgangspunt van Sjaal met Verhaal is het creeren van werk voor vrouwen in Nepal en Thailand. De nadruk ligt op Nepal. Er wordt samengewerkt met een 35-tal ondernemers en projecten die allemaal een tot twee keer per jaar bezocht worden. Daar waar in het begin de nadruk op inkoop lag, wordt nu de vertaalsalg gemaakt naar eigen productontwikkeling. Door de zorgen voor continue afname van producten, creeer je werk en werkt zorg voor inkomen. Vanuit de omzet ondersteunt Sjaal met Verhaal in Nepal diverse projecten. De overige omzet wordt geinvesteerd in nieuwe voorraad. 

Sjaal met Verhaal steunt vanaf dag een diverse projecten in Nepal die afhankelijk zijn van donaties. De twee grootste projecten zijn een kinderhuis in Pokhara, Namaste Community Foundation (NCF) en de bouw van een medische post door de stichting Asian Heritage Foundation Nepal.